Pâtisserie-taartjes

Of het nu gaat om de grondstoffen, de bereidingswijze of het gebruiksadvies; niets wordt aan het toeval overgelaten.
Emotie laat zich moeilijk verwoorden.
Laat u zich daarom meevoeren op de toppen van de pure en eerlijke smaken en ondek het zelf:

Dit is pâtisserie op z'n best!

BESTELLINGEN KUNNEN TELEFONISCH,IN DE WINKEL OF VIA ONZE WEBSHOP GEPLAATST WORDEN

  • Caesar
  • Lucius
  • Nero
  • Citroentaart
  • Charlotte (6 of 8 pers)
  • Framboise
  • Javanais
  • Jubilée
  • Valentino
  • Lady in red
  • Caesar

    Melkchocolade cointreau mousse

    Bosvruchten compôte

    Pstache anglaise

    Vanille cremeux

    Amandel & chocolade biscuit

    Bretonse chocolade koek

  • Lucius

    Pistache mousse

    Aardbei-framboos compôte

    Pistache anglaise

    Vanille crémeux

    Wit sacher & amandel biscuit

    Pistache krokant dip

    Vanille crumble

  • Nero

    Kersen chocolademousse

    Manjari crémeux

    Kersen compôte

    Pistache & amandel biscuit

    Chai lattte biscuit

    Kaneel crumble

  • Citroentaart

    Krokante bodem met een zachte citroen-yoghurt mousse afgedekt met een citroen gelei en geconfijte citroenzestes.

  • Charlotte (6 of 8 personen)

    Harde wener bodem, rand van charlotte beslag gevuld met vanille mousse ( gekookt met bourbon vanille stokjes) Boven op een rand van meringue Italiënne.
    Geschikt als desserttaart met een zoete dessertwijn of een kopje koffie of thee. Deze taart wordt ook gemaakt als bruidstaart.

  • Framboise

    Frambozenbavarois met een garnituur van verse frambozen en laagjes amandel biscuit. Boven op een gelei van frambozen.

  • Javanais

    Laagjes amandelbeslag gevuld met een koffie-kahlua crème.

  • Jubilée

    Een pure chocolade mousse gevuld met een chocolade-caraibe cremeux en een sinaasappel brulée op een puur sacher biscuit met krokante bodem.Overtrokken met cacaogelei.

  • Valentino

    Vanillecake met laagjes frambozencrème en frambozengelei en een vleugje fraise de bois,bedekt met roze amandel-marsepein.

  • Lady in red

    Een fruitige caraibe chocolade mousse met een laagje abrikozengelei en frambozen cremeux. Dit alles op een bodem van hazelnoot/amandelcrumble en afgedekt met een laagje chocolade"fluweel"

Contact

Pâtisserie Chocolaterie Jarreau
Van Hoytemastraat 42
2596 ER  Den Haag
Tel. 070 3248 719
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
i: www.jarreau.nl

Winkel

U bent van harte welkom in onze winkel op de volgende openingstijden:

Maandag 08:30 - 18:00 
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 17:00

Locatie

© 2022 Pâtisserie en Chocolaterie Jarreau

Netnog websites