Pâtisserie-taartjes
Of het nu gaat om de grondstoffen, de bereidingswijze of het gebruiksadvies; niets wordt aan het toeval overgelaten.
Emotie laat zich moeilijk verwoorden.
Laat u zich daarom meevoeren op de toppen van de pure en eerlijke smaken en ondek het zelf:
Dit is pâtisserie op z'n best!
BESTELLINGEN KUNNEN TELEFONISCH, IN DE WINKEL OF VIA ONZE WEBSHOP GEPLAATST WORDEN.
Aurora
Crema catalana mousse, Manjari chocolade cremeux, bosvruchten compote, puur sacher biscuit en een chocolade koek.
Bowie
Vanille mousse, kersen compote, kersen gelei, pistache anglaise, pistache biscuit, amandel biscuit en een pistache crumble.
Citron
Krokante bodem met een zachte citroen-yoghurt mousse afgedekt met een citroen gelei en geconfijte citroenzestes.
Framboise
Frambozen bavaroise, frambozencompote, frambozencrémeux en amandelcake.
Charlotte (6 of 8 personen)
Harde wener bodem, rand van charlotte beslag gevuld met vanille mousse (gekookt met vanillestokjes uit Madagaskar) Boven op een rand van meringue Italiënne.
Deze taart wordt ook gemaakt als bruidstaart.
Jubilée
Pure chocolademousse, sinaasappel brûlée, chocolade crémeux en een knapperige bodem.
Valentino
Vanillecake met laagjes frambozencrème en frambozengelei en een vleugje fraise de bois, bedekt met roze amandel-marsepein.
Lady in red
Fruitige chocolademousse, abrikozengelei, frambozencrémeux en een knapperige bodem.
Javanais
Laagjes amandelbeslag gevuld met een koffie-kahlua crème.