Skip to main content

Pâtisserie-taartjes

Of het nu gaat om de grondstoffen, de bereidingswijze of het gebruiksadvies; niets wordt aan het toeval overgelaten.
Emotie laat zich moeilijk verwoorden.
Laat u zich daarom meevoeren op de toppen van de pure en eerlijke smaken en ondek het zelf:

Dit is pâtisserie op z'n best!

BESTELLINGEN KUNNEN TELEFONISCH, IN DE WINKEL OF VIA ONZE WEBSHOP GEPLAATST WORDEN.

  • Citron

    Krokante bodem met een zachte citroen-yoghurt mousse afgedekt met een citroen gelei en geconfijte citroenzestes.

  • Charlotte (6 of 8 personen)

    Harde wener bodem, rand van charlotte beslag gevuld met vanille mousse (gekookt met vanillestokjes uit Madagaskar) Boven op een rand van meringue Italiënne.

    Deze taart wordt ook gemaakt als bruidstaart.

  • Javanais

    Laagjes amandelbeslag gevuld met een koffie-kahlua crème.

  • Jubilée

    Pure chocolademousse, sinaasappel brûlée, chocolade crémeux en een knapperige bodem.

  • Valentino

    Vanillecake met laagjes frambozencrème en frambozengelei en een vleugje fraise de bois, bedekt met roze amandel-marsepein.

  • Lady in red

    Fruitige chocolademousse, abrikozengelei, frambozencrémeux en een knapperige bodem.

Contact

Pâtisserie Chocolaterie JarreauVan Hoytemastraat 42
2596 ER  Den Haag
070-3248719
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Winkel

U bent van harte welkom in onze winkel op de volgende openingstijden:       

 Maandag  8.30 - 18.00
 Dinsdag  8.30 - 18.00
 Woensdag  8.30 - 18.00
 Donderdag  8.30 - 18.00
 Vrijdag  8.30 - 18.00
 Zaterdag  8.00 - 17.00
 Zondag  gesloten

2e Paasdag gesloten

Locatie