Skip to main content

Pâtisserie-taartjes

Of het nu gaat om de grondstoffen, de bereidingswijze of het gebruiksadvies; niets wordt aan het toeval overgelaten.
Emotie laat zich moeilijk verwoorden.
Laat u zich daarom meevoeren op de toppen van de pure en eerlijke smaken en ondek het zelf:

Dit is pâtisserie op z'n best!

BESTELLINGEN KUNNEN TELEFONISCH, IN DE WINKEL OF VIA ONZE WEBSHOP GEPLAATST WORDEN.

Aurora

Crema catalana mousse, Manjari chocolade cremeux, bosvruchten compote, puur sacher biscuit en een chocolade koek.

Bowie

Vanille mousse, kersen compote, kersen gelei, pistache anglaise, pistache biscuit, amandel biscuit en een pistache crumble.

Citron

Krokante bodem met een zachte citroen-yoghurt mousse afgedekt met een citroen gelei en geconfijte citroenzestes.

Framboise

Frambozen bavaroise, frambozencompote, frambozencrémeux en amandelcake.

Charlotte (6 of 8 personen)

Harde wener bodem, rand van charlotte beslag gevuld met vanille mousse (gekookt met vanillestokjes uit Madagaskar) Boven op een rand van meringue Italiënne.

Deze taart wordt ook gemaakt als bruidstaart.

Jubilée

Pure chocolademousse, sinaasappel brûlée, chocolade crémeux en een knapperige bodem.

Valentino

Vanillecake met laagjes frambozencrème en frambozengelei en een vleugje fraise de bois, bedekt met roze amandel-marsepein.

Lady in red

Fruitige chocolademousse, abrikozengelei, frambozencrémeux en een knapperige bodem.

Javanais

Laagjes amandelbeslag gevuld met een koffie-kahlua crème.

Contact

Pâtisserie Chocolaterie Jarreau
Van Hoytemastraat 42
2596 ER  Den Haag
070-3248719
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Winkel

U bent van harte welkom in onze winkel op de volgende openingstijden:         

Maandag 8.30 - 18.00
Dinsdag 8.30 - 18.00
Woensdag 8.30 - 18.00
Donderdag 8.30 - 18.00
Vrijdag 8.30 - 18.00
Zaterdag 8.00 - 17.00
Zondag gesloten



Locatie