Skip to main content

Pâtisserie-taartjes

Of het nu gaat om de grondstoffen, de bereidingswijze of het gebruiksadvies; niets wordt aan het toeval overgelaten.
Emotie laat zich moeilijk verwoorden.
Laat u zich daarom meevoeren op de toppen van de pure en eerlijke smaken en ondek het zelf:

Dit is pâtisserie op z'n best!

BESTELLINGEN KUNNEN TELEFONISCH, IN DE WINKEL OF VIA ONZE WEBSHOP GEPLAATST WORDEN.

  • Satin

    Citrus mousse, bosvruchten compote, amandel & sacherbiscuit, pralinécrémeux en een chocolade koek.

  • Forrest

    Koffie-tonka mousse, honing-pecancrémeux, sinaasappel, chocoladebiscuit en sinaasappelcrumble.

  • Blush

    Pistache mousse, kersencompote, kaneelcrémeux, chocolade, vanille, pistache en een knapperige bodem.

  • Citron

    Krokante bodem met een zachte citroen-yoghurt mousse afgedekt met een citroen gelei en geconfijte citroenzestes.

  • Charlotte (6 of 8 personen)

    Harde wener bodem, rand van charlotte beslag gevuld met vanille mousse (gekookt met vanillestokjes uit Madagaskar) Boven op een rand van meringue Italiënne.

    Deze taart wordt ook gemaakt als bruidstaart.

  • Javanais

    Laagjes amandelbeslag gevuld met een koffie-kahlua crème.

  • Jubilée

    Pure chocolademousse, sinaasappel brûlée, chocolade crémeux en een knapperige bodem.

  • Valentino

    Vanillecake met laagjes frambozencrème en frambozengelei en een vleugje fraise de bois, bedekt met roze amandel-marsepein.

  • Lady in red

    Fruitige chocolademousse, abrikozengelei, frambozencrémeux en een knapperige bodem.

Contact

Pâtisserie Chocolaterie Jarreau
Van Hoytemastraat 42
2596 ER  Den Haag
070 3248719
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.jarreau.nl

Winkel

U bent van harte welkom in onze winkel op de volgende openingstijden:

    
18.00 - 8.30  Maandag
18.00 - 8.30  Dinsdag
18.00 - 8.30   Woensdag
18.00 - 8.30   Donderdag
18.00 - 8.30  Vrijdag
17.00 - 8.00  Zaterdag
gesloten  Zondag

 




Locatie