Bonbons
Patisserie Chocolaterie Jarreau werkt uitsluitend met de beste grondstoffen, dit betekent dat we uitsluitend Valrhona chocolade gebruiken, afkomstig van geselecteerde plantages.
De verschillende grand- cru's geven zo, in combinatie met de andere grondstoffen zoals vanille, roomboter, noten en slagroom de specifieke smaak aan de handgemaakte bonbons.
Onze Goldrush
In 2012 maakte Jarreau de Lekkerste Bonbon van Nederland, de GOLDRUSH, en dat doen we nog steeds! Wat maakt een bonbon tot De lekkerste bonbon van Nederland?
Volgens de vakjury is het een bonbon vol passie. Dat is niet zo verwonderlijk met ingrediënten als : passiegelei met rode peper, zachte ganache op bassis van witte chocolade, verse mango en een krokantje van cocosnougat. Al dit lekkers wordt bij elkaar gehouden door een heerlijk omhulsel van pure chocolade, dat gedecoreerd is met een gouden ster en glitters.
De naam ‘Goldrush’ dankt de lekkerste bonbon van Nederland niet alleen aan zijn uiterlijk, maar zeker ook aan de zoektocht naar de juiste smaakcombinatie en de juiste verhoudingen in smaak en textuur.
Verkrijgbaar in een mooie geschenkverpakking van 6 stuks in een bijpassend tasje.
The colourful city of The Hague.
As a tribute to The Hague, pastry shop Jarreau has created this chocolate bar inspired by the city’s unique skyline.
The diversity of colours represents this colourful city located behind the dunes, city of international peace and justice, city of king and government.
Enjoy the richness of flavours and colours that
The Hague has to offer you.