Pâtisserie-gebak
Of het nu gaat om de grondstoffen, de bereidingswijze of het gebruiksadvies: niets wordt aan het toeval overgelaten bij Pâtisserie chocolaterie Jarreau. Emotie laat zich moeilijk verwoorden. Laat u daarom meevoeren op de toppen van pure en eerlijke smaken. Ontdek het zelf: Dit is Pâtisserie op zijn best! Ons volledige assortiment bestaat uit 20 verschillende soorten gebak en 12 soorten Petit-fours.
Een heerlijk assortiment
Variatie in smaken en texturen, van chocolade tot vers fruit, steeds verrassend gecombineerd en gedecoreerd met oog voor detail.
Dagelijks vers gemaakt.
Petit fours
Valentino: vanille cake met laagjes frambozen crème en marsepein.
Passie: vanille cake met laagjes passie crème en marsepein.
Framboos: koekbakje met amandelspijs, Zwitserse room en verse frambozen.
Crème petitfours 5 soorten
kirsch • grand manier • chipolata • praliné • mokka
Caecilia
Pistache mousse, Montélimar cremeux, frambozen cremeux, amandelbiscuit en vanille crumble.