Over ons

roeljacqueline

Pâtisserie Chocolaterie Jarreau is één van de mooiste winkels van Den Haag, gelegen buiten het centrum in het fraaie Benoordenhout. Op een steenworp afstand van het Koninklijk Paleis Huis ten Bosch.

Oogverblindende en tongstrelende producten vullen de vitrines. Van zuivere en natuurlijke grondstoffen, zonder onnodige toevoegingen, vervaardigen de Pâtissiers, stuk voor stuk gedreven vakmensen, dagelijks de mooiste en lekkerste producten.

Niet voor niets werden wij in 1994/1995 uitgeroepen tot kampioen van Nederland, wisten wij in Stuttgard de 3e prijs te halen bij de wereldwedstrijden en wonnen wij ook in 2007 de titel "Pâtisserie van het jaar".
Een wereld van zoete verleiding die u, eenmaal binnen, niet zult kunnen weerstaan. Van huisgemaakte bonbons tot kunstige taartjes en Friandises. Heerlijk voor uzelf of te geven als cadeau. Laat u verleiden of verleid uw gasten. Zij zullen verrast zijn door uw goede smaak: De smaak van Pâtisserie Chocolaterie Jarreau!

VACATURE:

Wij zijn op zoek naar een zellfstandig werkend patissier.

Vind jij het een uitdaging om ons team te versterken, mail dan je CV en motivatie naar :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v Roel van Everdingen.

Het team:

  • Martin Seldenthuis
  • Erik Boer
  • Danny Nelfen
  • Bram Rotteveel
  • Robert Ravensbergen
  • Marian van Zaanen-Bal
  • Nel Rog-Verheij
  • Sandra van Wissen van Rijsinge
  • Esther
  • Martin Seldenthuis

    Martin Seldenthuis

    Chef patissier

    In dienst vanaf: 01-09-1997

    Verantwoordelijk voor de planning in het atelier en aansturen van het team van patissiers. Begeleiden van leerlingen.

    Ik vind het heerlijk om met mooie grondstoffen nieuwe producten te maken en klanten te verrassen met nieuwe smaakcombinaties, samen met een enthousiast team.
  • Erik Boer

    Erik Boer

    Patissier

    In dienst vanaf 28-03-2007

    Alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot patisserie en chocolaterie. Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer.

    Voor mij is het elke dag weer een feest om met leuke collega's super mooie producten te maken en te zorgen dat de vitrines er prachtig gevuld bij staan.
  • Danny Nelfen

    Danny Nelfen

    Patissier

    In dienst vanaf: 01-09-2017

    Verantwoordelijk voor het afwerken van het gebak en het ontwikkelen van nieuwe collectie's.

    Ik vind het het leuk om elke dag met een gezellig team mooie producten te maken en te decoreren.En er voor te zorgen dat de producten stuk voor stuk uitblinken in de winkel.
  • Bram Rotteveel

    Bram Rotteveel

    Patissier

    In dienst vanaf: 01-09-2017

    Verantwoordelijk voor de productie en het decoreren van de patisserie

    Ik vind het leuk dat we een diversiteit van mooie producten maken samen met gedreven collega's. Bij Jarreau werken is iedere dag weer leren en kijken hoe het nog beter kan.
  • Robert Ravensbergen

    Robert Ravensbergen

    Patissier

    In dienst vanaf: 09/07/2018

    Verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot patisserie en chocolaterie.

    Jarreau stond al lange tijd boven aan mijn verlanglijst om te mogen werken.En ik heb iedere dag het gevoel dat ik in een zaak in Parijs werk. Ik zie het als een uitdaging om dit gevoel ook over te brengen op onze klanten door prachtig afgewerkte producten te maken. Mooi om te zien dat klanten met een glimlach de deur uitgaan, dan weet je weer wat een mooi vak wij hebben als patissiers !
  • Marian van Zaanen-Bal

    Marian van Zaanen-Bal

    Verkoopmedewerkster

    In dienst vanaf 01-03-1994

    Klanten adviseren en zorgen dat de winkel er piekfijn uitziet. Inpakken van diverse patisserie en chocolade producten die in het atelier zijn gemaakt.

    Ik vind mijn werk heel leuk en afwisselend, met name het adviseren van klanten. Ik doe dit met veel plezier in een team van leuke collega's.
  • Nel Rog-Verheij

    Nel Rog-Verheij

    Verkoopmedewerkster

    In dienst vanaf 15-10-2004

    Verkopen,adviseren,winkel aanvullen, inpakken,schoonmaken.

    Ik vind het een voorrecht om in deze mooie stijlvolle winkel te mogen werken.Het is voor mij een uitdaging om mensen met een tevreden gevoel en een glimlach op het gezicht de winkel uit te laten gaan.
  • Sandra van Wissen van Rijsinge

    Sandra van Wissen van Rijsinge

    Verkoopmedewerkster

    In dienst vanaf 01-03-2010

    Adviseren van klanten, inpakwerkzaamheden en het bijhouden van de voorraad verpakkingen.

    Ik werk in een leuk een gezellig team. Het is leuk om steeds verschillende cadeau verpakkingen te bedenken, vooral voor de feestdagen.
  • Esther

    Esther

    Verkoopmedewerkster

    In dienst vanaf 13-03-2017

    Adviseren van klanten, inpakwerkzaamheden en het bijhouden van de voorraad in de vriezers.

    Na een aantal jaren weg geweest te zijn , nu weer terug in de schitterende winkel van Jarreau. Het is gezellig werken met mijn geweldige collega's wat voelt als een stukje familie.

Openingstijden winkel

U bent van harte welkom in onze winkel op de volgende openingstijden:
 Maandag*    08:30 - 17:00
 Dinsdag    08:30 - 18:00
 Woensdag    08:30 - 18:00
 Donderdag   08:30 - 18:00
 Vrijdag   08:30 - 18:00
 Zaterdag   08:00 - 17:00
 
 *Maandag in de zomerperiode zijn wij gesloten t/m 27 augustus.
 

Contact

logo patisserie jarreau

 

Pâtisserie Chocolaterie Jarreau
Van Hoytemastraat 42
2596 ER  Den Haag
Tel. 070 3248 719
e: patisserie@jarreau.nl
i: www.jarreau.nl

 

Locatie en route