Over ons

roeljacqueline

Pâtisserie Chocolaterie Jarreau is één van de mooiste winkels van Den Haag, gelegen buiten het centrum in het fraaie Benoordenhout. Op een steenworp afstand van het Koninklijk Paleis Huis ten Bosch.

Oogverblindende en tongstrelende producten vullen de vitrines. Van zuivere en natuurlijke grondstoffen, zonder onnodige toevoegingen, vervaardigen de Pâtissiers, stuk voor stuk gedreven vakmensen, dagelijks de mooiste en lekkerste producten.

Niet voor niets werden wij in 1994/1995 uitgeroepen tot kampioen van Nederland, wisten wij in Stuttgard de 3e prijs te halen bij de wereldwedstrijden en wonnen wij ook in 2007 de titel "Pâtisserie van het jaar".
Een wereld van zoete verleiding die u, eenmaal binnen, niet zult kunnen weerstaan. Van huisgemaakte bonbons tot kunstige taartjes en Friandises. Heerlijk voor uzelf of te geven als cadeau. Laat u verleiden of verleid uw gasten. Zij zullen verrast zijn door uw goede smaak: De smaak van Pâtisserie Chocolaterie Jarreau!

 

Het team:

  • Martin Seldenthuis
  • Erik Boer
  • Danny van Nelfen
  • Richard Van Dijk
  • Marian van Zaanen-Bal
  • Sandra van Wissen van Rijsinge
  • Esther Pronk
  • Laura van Everdingen
  • Annelies van Everdingen
  • Martin Seldenthuis

    Martin Seldenthuis

    Chef patissier

    In dienst vanaf: 01-09-1997

    Verantwoordelijk voor de planning in het atelier en aansturen van het team van patissiers. Begeleiden van leerlingen.

    Ik vind het heerlijk om met mooie grondstoffen nieuwe producten te maken en klanten te verrassen met nieuwe smaakcombinaties, samen met een enthousiast team.
  • Erik Boer

    Erik Boer

    Patissier

    In dienst vanaf 28-03-2007

    Alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot patisserie en chocolaterie. Verantwoordelijk voor het voorraadbeheer.

    Voor mij is het elke dag weer een feest om met leuke collega's super mooie producten te maken en te zorgen dat de vitrines er prachtig gevuld bij staan.
  • Danny van Nelfen

    Danny van Nelfen

    Patissier

    In dienst vanaf: 01-09-2017

    Verantwoordelijk voor het afwerken van het gebak en het ontwikkelen van nieuwe collectie's.

    Ik vind het het leuk om elke dag met een gezellig team mooie producten te maken en te decoreren.En er voor te zorgen dat de producten stuk voor stuk uitblinken in de winkel.
  • Richard Van Dijk

    Richard Van Dijk

    Patissier

    In dienst vanaf: 22-06-2020

    Verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot patisserie en chocolaterie.

    Het is een mooie verantwoordelijkheid om elke dag de winkel te mogen vullen met producten van hoog niveau. Elke dag voelt als een nieuwe uitdaging die ik met veel plezier en enthousiasme aan ga samen met mijn collega’s. Van het gebak tot de bonbons bij alles streven we naar perfectie om de klant het beste van het beste aan te bieden.
  • Marian van Zaanen-Bal

    Marian van Zaanen-Bal

    Verkoopmedewerkster

    In dienst vanaf 01-03-1994

    Klanten adviseren en zorgen dat de winkel er piekfijn uitziet. Inpakken van diverse patisserie en chocolade producten die in het atelier zijn gemaakt.

    Ik vind mijn werk heel leuk en afwisselend, met name het adviseren van klanten. Ik doe dit met veel plezier in een team van leuke collega's.
  • Sandra van Wissen van Rijsinge

    Sandra van Wissen van Rijsinge

    Verkoopmedewerkster

    In dienst vanaf 01-03-2010

    Adviseren van klanten, inpakwerkzaamheden en het bijhouden van de voorraad verpakkingen.

    Ik werk in een leuk een gezellig team. Het is leuk om steeds verschillende cadeau verpakkingen te bedenken, vooral voor de feestdagen.
  • Esther Pronk

    Esther Pronk

    Verkoopmedewerkster

    In dienst vanaf 13-03-2017

    Adviseren van klanten, inpakwerkzaamheden en het bijhouden van de voorraad in de vriezers.

    Na een aantal jaren weg geweest te zijn , nu weer terug in de schitterende winkel van Jarreau. Het is gezellig werken met mijn geweldige collega's wat voelt als een stukje familie.
  • Laura van Everdingen

    Laura van Everdingen

    Verkoopmedewerkster

    In dienst vanaf 01-12-2019

    Klanten adviseren,inpakken van diverse patisserie en chocolade producten die in het atelier zijn gemaakt.

    Met veel liefde en passie werk ik in de zaak van mijn ouders. Ik ben enthousiast over het bedrijf en de producten die we verkopen. Net even dat extra stukje informatie en persoonlijke aandacht geven aan de klant vind ik dan ook erg belangrijk. Als u tevreden bent, dan ben ik dat ook !
  • Annelies van Everdingen

    Annelies van Everdingen

    Vliegende keep

    Ik ben opgegroeid in en met de zaak van mijn ouders en was hier dan ook al op jonge leeftijd te vinden. Wat in eerste instantie begon met wat kleine klusjes uitte zich al snel in een serieuze zaterdagbaan.

    Momenteel help ik alleen nog op mijn vrije dagen en dan met name rond de feestdagen. Dit kan zowel voor als achter de schermen zijn. Wat ik zo leuk vind aan het werk is het klantcontact. Mensen adviseren en blij maken met een mooi product is wat mij voldoening en plezier geeft. Met als kers op de taart dat ik dit samen met mijn familie en een enthousiast team mag doen.

Openingstijden winkel

U bent van harte welkom in onze winkel op de volgende openingstijden:

 Maandag     In augustus gesloten
 Dinsdag     08:30 - 18:00
 Woensdag  08:30 - 18:00
 Donderdag 08:30 - 18:00
 Vrijdag  08:30 - 18:00
 Zaterdag  08:00 - 17:00

Contact

logo patisserie jarreau

 

Pâtisserie Chocolaterie Jarreau
Van Hoytemastraat 42
2596 ER  Den Haag
Tel. 070 3248 719
e: patisserie@jarreau.nl
i: www.jarreau.nl

 

Locatie en route